Inslijpmogelijkheden bij Glascrew 

Met dank aan onze samenwerkende partners is het voor u ook mogelijk de glazen door de fabrikant rechtsreeks naar Glascrew te versturen. Glascrew zorgt ervoor dat de glazen bij de juiste inslijpopdracht terechtkomen.

Elke klant een eigen bril

Iedere order die bij Glascrew binnenkomt, krijgt een unieke klantcode. Deze code wordt gekoppeld aan de opdracht, de opticien en de klant. Tevens worden ook klantspecificaties, zoals afwijkende maten, ingevoerd.


De machine waarmee we werken, de Blokker, is gekoppeld aan een computer waarin alle brillen en modellen staan voorgeprogrammeerd. Van deze modelspecificaties kunnen wij op verzoek afwijken. Zo kunnen we voor iedere klant een exact passende customized bril maken. Bijvoorbeeld als de vorm aangepast moet worden aan het hoofd van de klant.


De slijpmachine ontvangt van de computer alle informatie om de bril te slijpen en te boren naar de wens van de klant. Omdat we werken met voorgeprogrammeerde modellen, werken we snel en nauwkeurig. Zodoende kunt u als opticien binnen 5 werkdagen een order terugverwachten.

Kwaliteit

Wij zijn de officiële inslijpcentrale in Nederland voor:


Glascrew
Handelsweg 14 
9482 WE Tynaarlo, Drenthe

KvK-nummer:

04061232

Met onze inslijpservice heeft u de brillen binnen 5 werkdagen retour.