Inslijpmogelijkheden bij Glascrew 

Met dank aan onze samenwerkende partners is het voor u ook mogelijk de glazen door de fabrikant rechtsreeks naar Glascrew te versturen. Glascrew zorgt ervoor dat de glazen bij de juiste inslijpopdracht terechtkomen.

Elke klant een eigen unieke bril

Iedere order die bij Glascrew binnenkomt, krijgt een unieke klantcode. Deze code wordt gekoppeld aan de opdracht, de opticien en de klant. Tevens worden de klantspecifieke vormen en bewerkingen ingevoerd.

Deze Data slaan wij op in onze database.


De machines waarmee we werken zijn gekoppeld aan een computer waarin heel veel standaard modellen zijn opgeslagen. Van deze modelspecificaties kunnen wij op verzoek afwijken. Zo kunnen we voor iedere klant een exact passende customized bril maken. Geheel naar maatvoering en wens van de klant.


De slijpmachines ontvangen van de computer alle informatie om de bril te slijpen en te boren naar de wens van de klant. Omdat we werken met de stamgegevens van de orginele vormen van de fabrikant kunnen wij snel en nauwkeurig werken. Bovendien is zo de vorm met de boorgaatjes weer op te roepen zodat het model weer exact gelijk wordt als de eerdere.

Maar steeds meer maken wij customized modellen en deze zijn uniek. Maar ook deze data, ook al is het maar één bril, slaan wij op in onze databank.

Dat is ook mogelijk met een briljantfacet.

Kwaliteit

Wij zijn de officiële inslijpcentrale in Nederland voor:

          Cartier