Schadevrij naar Glascrew en weer terug

Voor de veiligheid van uw brillen maakt Glascrew gebruik van verzendcassettes. (LET OP!) Met een RMA-code van Distroptiek kunt u de orders ook gewoon in een zakje of doosje versturen!

Verzendcasettes

Als klant van Glascrew ontvangt u voor de verzending van de brillen en glazen speciale verzendcassettes. Deze cassettes zijn van een hard materiaal, zodat de onderdelen die u erin stopt niet kunnen beschadigen voor ze bij ons terecht komen in Tynaarlo. U ontvangt de kant-en-klare bril ook weer in een cassette retour. Zo bent u ervan verzekerd dat de brillen tijdens het verzendproces tegen een stootje kunnen en dat u de brillen schadevrij in ontvangst kunt nemen.

Meer informatie?

Distroptiek en PostNL

Voor de logistiek werkt Glascrew samen met Distroptiek en PostNL. Een cassette die u ’s middags in de Distroptiekkast legt of post, is de volgende dag bij ons. Als u bent aangesloten bij de leveranciersdienst van Distroptiek verzendt u de order kosteloos. U kunt uw opdracht binnen 5 werkdagen terugverwachten. Door het door ons geautomatiseerde bedrijfsproces komt de opdracht vanuit Drenthe voor u het weet weer uw kant op. We sturen de bestelling terug naar de door u opgegeven locatie in Nederland, België of Duitsland.

Foto en logo Post NL Logo Distroptiek

Glascrew
Handelsweg 14 
9482 WE Tynaarlo, Drenthe

KvK-nummer:

04061232

Met onze inslijpservice heeft u de brillen binnen 5 werkdagen retour.