Schadevrij naar Glascrew en weer terug

Voor de veiligheid van uw brillen maakt Glascrew gebruik van verzendcassettes. (LET OP!) Met een RMA-code van Distroptiek kunt u de orders ook gewoon in een zakje of doosje versturen!

Verzendcassettes

Als klant van Glascrew ontvangt u voor de verzending van de brillen en glazen speciale verzendcassettes. Deze cassettes zijn van een hard materiaal zodat de onderdelen die u erin stopt, niet kunnen beschadigen voor ze bij ons terecht komen in Tynaarlo. U ontvangt de kant-en-klare bril ook weer in een cassette retour. Zo bent u ervan verzekerd dat de brillen tijdens het verzendproces tegen een stootje kunnen en dat u de brillen schadevrij in ontvangst kunt nemen.  

Distroptiek en Post NL

Voor de logistiek werkt Glascrew samen met Distroptiek en Post NL. Een cassette die u ’s middags in de Distroptiekkast legt of post, is de volgende dag bij ons. Als u bent aangesloten bij de leveranciersdienst van Distroptiek, verzendt u de order kosteloos. U kunt uw opdracht binnen 5 werkdagen terugverwachten. Door ons geautomatiseerde bedrijfsproces komt de opdracht vanuit Drenthe voor u het weet weer uw kant op. We sturen de bestelling terug naar de door u opgegeven locatie in Nederland, België of Duitsland. 
 

brillen inslijpen; opticien bril inslijpen brillen inslijpen; opticien bril inslijpen